Кабинетът работи с предварително записване и индивидуално договаряне на часове.

В процеса на терапията става ясно каква потребност има клиентът – от изслушване, разбиране,  поставяйки въпроси свързани с неговия живот. Получава експертно мнение, което обяснява проблема и поведението му. Работата може да е в рамките на една или няколко срещи. Това се определя и зависи от степента на вълненията  и последствията им. Всичко, което се обсъжда в рамките на консултацията с психолога ,се смята за конфиденциално при следните изключения: когато клиентът е в заплаха за собствения си или живота на други хора или има вероятност дете е изложено на злоупотреба от какъвто и да е характер. Пожелавам ви здраве и щастие!

Кабинетът не работи с направления по здравна каса и в него не се назначава медикаментозна терапия !

Индивидуална консултация

Индивидуални консултации с мен за получаване на качествена подкрепа, максимална конфиденциалност и анонимност в работа за решаване на широк спектър от проблеми. Продължителността на една консултация е 60 минути. Провежда се на живо след предварително записан на час.

Онлайн консултации

Онлайн консултациите с мен са отличен начин да получите качествена подкрепа, максимална конфиденциалност и анонимност, в удобно за вас време и място, където и да се се намирате. Продължителността на една консултация е 60 минути. Провежда се по Viber , WhatsApp под формата на видеоразговор или чат след предварително записан на час.

Семейна консултация

Семейната консултация с мен е подходяща за двойки който, искат да имат по-добри взаимоотношения, за семейства изправени пред стресови ситуации, за родители които желаят подкрепа при отглеждането и възпитанието на децата си. Продължителността на една консултация е 60 минути. Провежда се на живо след предварително записан на час.

Whatsapp | Viber